Barazzoni Bonita 7 l
Najlacnejšie ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v Berndorf Sandrik
- Kvalitné prevedenie
- Dobre zaoblené hrany, nehrozí porezanie pri umývaní
- Kovové uši
- Viacero poistiek
- Tichučký chod
- Krásny dizajn, zapadne mi medzi ostatné nerezové hrnce
- Nie je robustný, elegantná veľkosť, dobre sa skladuje, bez problémov ho dám do chladničky (prikrytý tanierom, ale tlakový hrniec asi nie je určený na uchovávanie jedla)
Perfektný tlakový hrniec! Hľadala som niečo jednoduché a kvalitné, na čom sa v podstate nemá čo pokaziť a čo má čo najmenej plastových častí. Na modernejších drahších modeloch ma odrádzala kopa plastu a zložitejšie umývanie, okrem toho akosi viac "verím" systému pokrievky, ktorá sa vkladá dovnútra hrnca. Niekoho to možno odrádza, lebo si predstavuje, že sa mu pokrievka pri vyberaní namočí do jedla, ale to sa stať nemôže, pokiaľ človek dodrží, čo sa píše v návode a platí to myslím pre akúkoľvek značku - tlakový hrniec sa môže naplniť len do dvoch tretín. Zvykla som variť v 4,5l obyčajnom hrnci (kapustnicu, guláš...), preto som hľadala 7-litrový tlakový. Prvý pokus s kapustnicou dopadol super - od začiatku samotného varu pod tlakom šiel 30 minút na skoro najnižšej teplote a potom som ho vypla a nechala samovoľne dôjsť (mám klasický sporák s liatinovými platňami), kým tlak neklesol. Je tam možnosť ochladiť prevádzkový ventil studenou vodou pre rýchle zníženie tlaku, ale takto sa mi zdá efektívnejšie využitá energia. A jedlo super! Kyslú kapustu z trhu, ak je príliš čerstvá, inokedy varím aj tri hodiny, teraz za polhoďku mäkká, aj mäsko (bravčové pliecko) sa rozpadalo. Takže časy uvedené v návode skutočne sedia. Ušetrí sa kopa energie a času. A čo ma veľmi potešilo, tento typ (Bonita) nemá plastové uši (ako som čakala podľa obrázku), chcela by som v ňom totiž variť aj na sporáku na tuhé palivo. Takže jednoznačne odporúčam. Nečakala som, že do 60 eur dostanem taký kvalitný papiňák.
Parametre produktu
Popis produktu
Objem: 7 LPriemer hrnca: 22 cmVhodné na všetky typy ohrevuBezpečnostný ventil + poistkaSendvičové dno oceľ / hliník / oceľZloženie materiálu 18/10 Možné umývať v umývačke riadu100% európska výrobaTlakové hrnce značky Barazzoni sú stále vyrábané v európskej firme, ktorá bola založená v roku 1903. Výrobky tejto značky sú dodnes obľúbené v celej Európe. Pákové tlakové hrnce sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v zložení 18/10, čo zaručuje bezpečný a hygienický povrch pre potraviny. Pri varení je využívaný tlak až 0,70 barov, ktorý je overený potrebnými testami bezpečnosti. Všetky hrnce majú 3-vrstvové sendvičové dno, ktoré umožňuje efektívne rozvádzanie tepla, a tým pádom sú vhodné na všetky typy ohrevu vrátane indukcie. Bezpečnosť pri tak vysokom tlaku zaručujú ventily a poistka, ktorá zabraňuje otvoreniu pred tým ako z hrnca unikne tlak.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Berndorf Sandrik
- Kvalitné prevedenie
- Dobre zaoblené hrany, nehrozí porezanie pri umývaní
- Kovové uši
- Viacero poistiek
- Tichučký chod
- Krásny dizajn, zapadne mi medzi ostatné nerezové hrnce
- Nie je robustný, elegantná veľkosť, dobre sa skladuje, bez problémov ho dám do chladničky (prikrytý tanierom, ale tlakový hrniec asi nie je určený na uchovávanie jedla)
Perfektný tlakový hrniec! Hľadala som niečo jednoduché a kvalitné, na čom sa v podstate nemá čo pokaziť a čo má čo najmenej plastových častí. Na modernejších drahších modeloch ma odrádzala kopa plastu a zložitejšie umývanie, okrem toho akosi viac "verím" systému pokrievky, ktorá sa vkladá dovnútra hrnca. Niekoho to možno odrádza, lebo si predstavuje, že sa mu pokrievka pri vyberaní namočí do jedla, ale to sa stať nemôže, pokiaľ človek dodrží, čo sa píše v návode a platí to myslím pre akúkoľvek značku - tlakový hrniec sa môže naplniť len do dvoch tretín. Zvykla som variť v 4,5l obyčajnom hrnci (kapustnicu, guláš...), preto som hľadala 7-litrový tlakový. Prvý pokus s kapustnicou dopadol super - od začiatku samotného varu pod tlakom šiel 30 minút na skoro najnižšej teplote a potom som ho vypla a nechala samovoľne dôjsť (mám klasický sporák s liatinovými platňami), kým tlak neklesol. Je tam možnosť ochladiť prevádzkový ventil studenou vodou pre rýchle zníženie tlaku, ale takto sa mi zdá efektívnejšie využitá energia. A jedlo super! Kyslú kapustu z trhu, ak je príliš čerstvá, inokedy varím aj tri hodiny, teraz za polhoďku mäkká, aj mäsko (bravčové pliecko) sa rozpadalo. Takže časy uvedené v návode skutočne sedia. Ušetrí sa kopa energie a času. A čo ma veľmi potešilo, tento typ (Bonita) nemá plastové uši (ako som čakala podľa obrázku), chcela by som v ňom totiž variť aj na sporáku na tuhé palivo. Takže jednoznačne odporúčam. Nečakala som, že do 60 eur dostanem taký kvalitný papiňák.